OVER

LATOS

EXPERTISE

RECRUITMENT / HEADHUNTING

Latos Consultancy is een nationaal bemiddelingsbureau gericht op Finance Professionals. Wij bemiddelen professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel zoals o.a. Register Accountant, Register Controller, Administrative Accountant, etc. Wij zijn gevestigd in Hilversum.

Onze consultants hebben ieder hun eigen specialisme. Zo hebben wij consultants die zich puur richten op de Trust. Consultants die zich richten op de Accountancy en consultants die zich richten op het bedrijfsleven. Ook daarin hebben wij een onderscheid gemaakt tussen de volgende branches:

Financial Services, Internationaal, Nationaal, MKB, Non-profit, Private Equity, Real Estate & Fund.

Latos staat voor transparantie en is een organisatie waarbij de mens centraal staat. Wij kijken naar wat een organisatie werkelijk nodig heeft en wij denken mee met onze kandidaten zodat wij ze kunnen begeleiden in hun carrière. Het maakt hierbij niet uit of ze een ambitieuze starter zijn of Finance Director. Op die manier kunnen wij de ideale match realiseren.

"

It doesn’t make sense to hire smart people and then tell them what to do; we hire smart people so they can tell us what to do.

Steve Jobs

LATOS CONSULTANCY

CONTACTPERSONEN

Nick Brokmann

Director

Hoofdverantwoordelijke Accountancy
tel: +31 6 57 000 898
mail: nick@latosconsultancy.nl

Nick Doppenberg

Business Unit Manager Finance

Hoofdverantwoordelijke Finance & Control
tel: +31 6 11 83 66 36
mail: n.doppenberg@latosconsultancy.nl

Johan Nix

Finance Consultant Trust

Contactpersoon Trust
mail: johan@latosconsultancy.nl

WERKEN

BIJ LATOS

Latos Consultancy is een jonge ambitieuze recruitmentorganisatie gespecialiseerd in de Finance branche. Door onze persoonlijke benadering hebben wij een groot netwerk opgebouwd binnen de accountancy, trust en het bedrijfsleven. Bij het team van Latos Consultancy heerst de ‘Work Hard, Play Hard’ mentaliteit. Dit delen wij ook het liefst met onze opdrachtgevers en kandidaten, waardoor er al snel niet alleen een zakelijke maar ook een vriendschappelijke band ontstaat. Geen uitdaging is voor ons te groot. Met een jong team van 6 man staan wij ons mannetje. Om die reden staat jouw carrière bij Latos Consultancy centraal. Of jij nou als Stagiair of ervaren Business Unit Manager ons team komt versterken, dit maakt bij ons geen verschil. Hoe sta jij in het leven, wat drijft jou en wat zijn jouw ambities voor de toekomst? Samen met jou kijken wij naar het mooiste carrière plan binnen Latos Consultancy!