ONZE

PARTNERS

PARTNER

PROGRAMMA

Latos Consultancy werkt graag B4B. Om die reden willen wij onze opdrachtgevers en kandidaten verder op weg helpen en ze ondersteunen op gebieden waar Latos niet in gespecialiseerd is. Wij werken samen met organisaties die zich o.a. richten op AVG / GDPR, NLP, Neoroscience & Burn Outs. Heb je interesse kan je onderstaand formulier invullen. Binnen 48 uur zal er een medewerker van Latos contact met u opnemen en u informatie verschaffen over het desbetreffende product.

  • AVG / GDPR
  • NLP
  • Neoroscience
  • Burn Outs

Met ons landelijk dekkende netwerk biedt dit bedrijf de best passende oplossing voor  burn-out bestrijding op de werkvloer en stress preventie aanpak voor uw personeelsleden. Zij bieden op een hele heldere manier duidelijkheid en richting aan alle betrokkenen om de verzuimkosten te laten dalen die gemoeid zijn met de problematiek rondom stress & burn-out.

Zij geven advies aan bedrijven op het gebied van preventie, stress en hoe om te gaan met zieke werknemers. Ze doen dit op een professionele toepasbare no-nonsense manier. Samengevat zijn zij de sparringpartner voor organisaties die advies nodig hebben op het gebied van burn-out en stress. Dit doen zij door workshops ter stresspreventie te bieden,  individuele curatieve & preventie programma’s te bieden en tot slot kunnen zij het MT trainen om grip te krijgen op burn-out binnen de organisatie.