JOUW

CARRIÈRE

FINANCE

PROFESSIONALS

Latos Consultancy specialiseert zich in verschillende vakgebieden binnen de Finance sector. Ons team in Hilversum houdt zich bezig met het bemiddelen van Junior Accountants binnen de Accountancy tot CFO’s binnen het bedrijfsleven. Latos Consultancy werkt niet op basis van vacatures. Wij zijn meer geïnteresseerd in de persoon achter het CV. Op die manier kunnen wij de beste match vinden voor zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten.

Want alleen samen til je elkaar naar een hoger plan. Zo willen wij weten, waar wil je naartoe? Wat denk je daarbij nodig te hebben? Wij helpen jou om dat doel te bereiken en bieden je alle handvatten die daarvoor nodig zijn. Denk aan coaching, begeleiding, trainingen, etc . Wij stomen je klaar voor de volgende stap in jouw carrière en stellen je alleen voor bij opdrachtgevers die werkelijk qua persoonlijkheid en ambitie passen bij je passen.

Persoonlijk stappenplan naar de top – The Sky isn’t the Limit

Latos Consultancy werkt op basis van DNA. Wij kijken niet alleen naar de vacature van een organisatie of naar een CV. We kijken naar jouw persoonlijkheid en de cultuur binnen een organisatie, de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, de capaciteiten die je nu hebt en de capaciteiten waarin nog winst te behalen valt. Door vervolgens jouw ambities te bespreken en je persoonlijk te leren kennen, kunnen wij een stappenplan ontwikkelen waarmee jouw doel bereikt wordt.

The Match Making Process

Daarna begint het echte werk: Solliciteren! Wij zorgen dat jij goed voorbereid bent en met vertrouwen de gesprekken ingaat. Wij vragen vooraf bij de opdrachtgever waar ze nou écht naar op zoek zijn en zo weten wij wie de geschikte kandidaat voor de job is. Er zijn immers veel raakvlakken die een kandidaat moet hebben met een functie, meer dan beschreven staat in de vacaturetekst. Wij gaan op zoek naar de perfecte match. Om die perfecte match te kunnen maken, stellen wij de opdrachtgever gerichte vragen over de wensen en behoeften op het gebied van ervaring, motivatie, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

DE FINANCIELE SECTOR

IN 3 SECTOREN

Wij werken B4B, en daarin gaan we ver. Zo ver als nodig om de beste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Daarom willen wij weten welke stappen je wilt zetten in je carrière, wat je aan ervaring meeneemt en wie jij als persoon bent.

ACCOUNTANCY

Latos Consultancy werkt met, zoals wij dat noemen, de Big30 samen. Hierbij kan je denken aan de Big4 kantoren, maar ook aan de lagen daaronder. Wij bemiddelen kandidaten die studeren voor hun RA-, RB-, RE- en / of AA-titel, of die al hebben behaald. Hierbij kan je denken aan Beginnend Assistent Accountants tot Partner niveau aan toe.

TRUST

Binnen de Trust sector werkt Latos Consultancy met bijna alle trustkantoren samen die bij Holland Quaestor zijn aangesloten.

Wij weten een onderscheid te maken tussen zij die zich puur willen focussen op Corporate Services en zij die zich liever bezighouden met Fund Accounting, Real Estate, Private Equity en / of gespecialiseerd zijn in SVP’s.

FINANCE & CONTROL

Alle grote organisaties hebben een afdeling Finance & Control. Elke instelling is verplicht te rapporteren volgens de richtlijnen van haar toezichthouder of de internationale standaarden. Wij hebben veel ervaring in het plaatsen van finance professionals bij diverse instellingen. Hierbij kan je denken aan verzekeringsmaatschappijen of banken, maar ook Multinationals, National Corporates en MKB organisaties.

Find out how we work
 • You found us, or we found you
 • Phone Acquaintance
 • Let’s have a cup of coffee
 • Let’s talk ambitions and what you want out of your career
 • Is there a click?
 • Let’s introduce you to the companies which match your profile, ambitions and personality
The Match Making Process
 • Prepping you
 • Meet your potential future boss
 • The ritual
 • The proposal & final contract
 • Champagne at the office

WELK DIENSTVERBAND?

Als jij via Latos Consultancy bij onze opdrachtgevers aan de slag wilt gaan, kan jij kiezen uit drie verschillende dienstverbanden: werving & selectie, interim en deta-vast. Bekijk wat elke werkvorm inhoudt en beslis wat het beste bij jouw ambitie past. Hulp nodig? Schakel één van onze specialisten in.

Op basis van jouw wensen en behoeften zoeken wij opdrachtgevers waarbij jij het beste tot je recht komt. Vervolgens ga je in tijdelijk of vast dienstverband bij de desbetreffende organisatie.

Jij werkt op projectbasis bij de opdrachtgever tot het einde van de looptijd van het project. Daarna is de overeenkomst ten einde. Zo kan jij in korte tijd veel kennis opdoen bij verschillende bedrijven.

Jij bent in dienst bij Latos Consultancy en werkt voor één van onze opdrachtgevers. Na de vastgestelde periode heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om jouw een vast contract aan te bieden. Jij bepaalt zelf of jij dit accepteert.